divendres, 25 de maig del 2012

UN ESCORPÍ VOLADOR


Això és el que he somiat aquesta nit: un enorme escorpí volador que, finalment, marxava per on havia vingut.

Somiar amb escorpins o alacrans significa problemes sentimentals. Aquests animals estan relacionats amb sentiments, pensaments o paraules destructives en contra d'una persona.

Ara ja no és el meu cas. En canvi, persones molt properes a mi, vulnerables pel moment vital en el que es troben, sí que ho estan patint. Però també estan lluitant en contra d’aquests elements. Suposo que per això l’escorpí volador acaba marxant.

És curiós com hi ha gent que, quan fica la pota, se sent terriblement culpable i mira d’arreglar-ho. Però, sobretot, es fa el propòsit de no tornar-hi.

En canvi, n’hi ha d’altres que aboquen en la persona que tenen al costat les seves mancances. Fugen del sentiment de culpa culpabilitzant a l’altre.

Ja fa temps que em vaig cansar de carregar amb la motxilla dels altres, de fer-me totes les preguntes i retrets que s’havien de fer ells a sí mateixos.

Ara veig com aquestes persones tan i tan properes a mi lluiten amb ungles i dents per no portar la càrrega dels altres, per molt que se’ls estimin.

ESTIMARr també vol dir VALORAR. És per això que a qui primer hem de donar el nostre amor és a nosaltres mateixos.

"El alma se tiñe del color de sus pensamientos. Piensa sólo en aquellas cosas que están en línea con tus principios y que puedan ver la luz del día. El contenido de tu carácter lo eliges tú. Día a día, lo que eliges, lo que piensas, y lo que haces, es en lo que te conviertes. Tu integridad es tu destino...Es la luz que guía tu camino" (Heráclito)